Bestellen en leveren

De vermelde prijzen zijn inclusief thuiskopieheffing. Wij bezorgen in geheel Nederland. 
Brievenbuspost zal verzorgd worden door Postnl en de pakketten worden verzonden met GLS, de pakketten worden voorzien van een “Track & Trace”.

Standaard hebben wij een levertijd van 2 – 3 werkdagen, indien een product onverhoopt niet op voorraad blijkt of wanneer er een andere reden is waardoor wij niet binnen 2 – 3 werkdagen kunnen leveren nemen wij contact met u op.

Wanneer u meerdere producten besteld hanteren wij de levertijd van het product met de langste levertijd.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade veroorzaakt door vertraging of het niet beschikbaar zijn van producten en/of diensten.

Betaling is mogelijk vooraf via iDeal, achteraf betalen met Klarna of per pin bij het afhalen in de winkel. Wanneer u kiest voor achteraf betalen met Klarna wordt een kleine toeslag doorberekend welke u ziet alvorens u uw bestelling definitief bevestigd.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

0
Your Cart
Your cart is empty.